Theorieles Klassikaal

Rijschool Pieter Kuijk biedt als een van de weinige rijscholen uit de regio klassikale theorieles aan. Bij deze complete klassikale theorieopleiding gebruiken wij een hypermodern systeem van Verjo waarbij de leerling met een smartphone of tablet inlogt op een gesloten wifi verbinding en daarmee interactief deelneemt aan de les.

Klassikale theorie les
De complete theoriestof die benodigd is om het theorie-examen te behalen bestaat uit zes lessen van twee uur. Deze losse lessen kennen een veel beter resultaat dan andere cursussen omdat de lesstof in kleine hoeveelheden beter te absorberen is. Ook hebben leerlingen de gelegenheid om vragen te stellen over de theorie aan de instructeur. Aan het eind van iedere theorieles wordt de geleerde stof getoetst met een thematraining en/of een proefexamen. De theorielessen vinden plaats in Geldermalsen. De klassen worden bewust beperkt tot een klein aantal leerlingen zodat iedere leerling persoonlijke aandacht krijgt van de instructeur en de begeleiding krijgt die hij of zij nodig heeft.
Informeer tijdig naar de startdata van de theorieklassen!

We hebben een compleet pakket samengesteld met alle theorielessen, een theorieboek en 500 online oefenvragen voor thuis tegen een zeer scherp tarief!

Direct inschrijven

voordelige klassikale theorielessen Bekijk onze theorie aanbieding

Theorieles zelfstudie

Kun je het prima alleen redden met een theorieboek of online cursus? Daar hebben we ook een pasklare oplossing voor, de iTheorie online e-learning Cursus. iTheorie is het grootste online platform voor het leren van CBR theorie. ​​Deze zeer complete theorieopleiding bestaat uit een 25-tal hoofdstukken die elk afgesloten worden met een toets. Verder zijn er wel 50 oefenexamens en 100 gevaarherkenning-situaties. Allemaal volgens de CBR-norm.

​​Leerlingen van rijschool Pieter Kuijk die deze cursus willen doen, krijgen na betaling van het verschuldigde bedrag een gebruikersnaam en wachtwoord om in te loggen. De kosten voor deze cursus bedragen € 69,00. Hieronder vind je de link om vast kennis te maken met iTheorie.
Theorie leren

​Kijk ook eens naar de theorieboeken op onze prijslijst. Wij verkopen de leermiddelen van Verjo, deze zijn van uitstekende kwaliteit en aantrekkelijk geprijsd!