Rijlessen

De eerste rijles die je bij ons krijgt is de proefles of intake. Je kruipt dan waarschijnlijk voor het eerst achter het stuur van een auto. In deze les ga je een stukje rijden en krijgt de instructeur een goed beeld van je vaardigheden en aanleg. Daarnaast doe je ook een leerstijlentest om te kijken welke opleiding het beste bij je past.
​Je rijopleiding wordt vanaf les 1 speciaal aan jou aangepast. Geen rijles is hetzelfde, iedereen is anders en ook de situaties op de weg veranderen steeds. Wij vinden het erg belangrijk dat iedere leerling zich prettig voelt en de kans krijgt om zich op zijn eigen tempo te ontwikkelen.
​Om jou een rijopleiding van hoge kwaliteit te kunnen garanderen, wordt de rijinstructeur regelmatig op zijn bekwaamheid getoetst en volgt hij minimaal eens per jaar een cursus of bijscholing.

Rijlessen bij onze rijschool duren 90 of 60 minuten. Rijlessen van 90 minuten zijn effectiever dan van 60 minuten. Ook is het mogelijk nog langere rijlessen af te spreken om bijvoorbeeld een stedenrit te maken in het centrum van een drukke stad zoals Den Bosch, Nijmegen of Utrecht.

​​Leerlingen met een volle agenda kunnen wij flexibel inplannen! Rijlessen in de avond en in het weekend zijn mogelijk, ook kunnen wij rijlessen vanaf werk, school of andere locatie verzorgen. Wil je met spoed je rijbewijs halen, dan kunnen we meerdere rijlessen in de week inplannen. 

​​Onze lesauto is altijd goed onderhouden en rookvrij. Wij maken gebruik van de Volkswagen Golf, deze auto laat zich gemakkelijk bedienen en daardoor zijn de bijzondere manoeuvres makkelijk uit te voeren. De stoelen zijn in hoogte verstelbaar, en de stuurkolom is in hoogte en diepte te verstellen waardoor mensen van uiteenlopende formaten comfortabel kunnen zitten en alles goed kunnen waarnemen. De lesauto is verder voorzien van de laatste technische snufjes en technologieën, in de rijlessen wordt hier ook aandacht aan besteedt zodat elke rijbewijskandidaat met een moderne auto overweg kan.


Lesmethodes​
Wij kunnen aan de hand van een leerstijlentest een vrijblijvend advies geven over welke lesmethode het beste bij je past. Wij zijn gecertificeerd RIS rijschool (rijopleiding in stappen) en kunnen daarnaast ook de reguliere rijlessen verzorgen.


​​Rijles vanaf 16,5 jaar
Rijles nemen vanaf 16,5 jaar?  2todrive wat dat mogelijk maakt is vanaf November 2016 opgenomen in de Nederlandse wet. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Faalangst
Last van faalangst? Wij zijn gecertificeerd in het geven van rijles aan leerlingen met faalangst.
Lees hier meer over

Autisme of AD(H)D
Heb je een ​vorm van autisme of AD(H)D? Ook dan kunnen we je op (de) weg helpen! Neem contact met ons op over rijles speciaal voor leerlingen met autisme of AD(H)D

Neem vrijblijvend contact op.