Even voorstellen

Rijinstructeur Pieter Kuijk

Zoals je al hebt kunnen lezen is mijn naam Pieter Kuijk, ik ben geboren in juni 1974 en ik ben getrouwd met Anika. In augustus 2013 is onze zoon Thijn geboren waar wij erg trots op zijn! Mijn rijschool bestaat sinds 2011, maar ik ben al jarenlang instructeur en heb bij de beste rijscholen in de regio gewerkt. Voordat ik instructeur werd ben ik vrachtwagenchauffeur geweest en daarbij heb ik heel veel ervaring opgedaan in het verkeer. Al vanaf mijn 17e ben ik actief geweest in het jongerenwerk.

​​Ik heb voor het beroep rijinstructeur gekozen omdat ik daarin mijn ervaring op de weg en in het jongerenwerk perfect kan combineren. Tot op de dag van vandaag heb ik er nog steeds plezier en voldoening in dat ik de opleiding tot rijinstructeur heb gevolgd. Rijles geven vind ik één van de leukste dingen die er zijn en ik ben van mening dat rijles ook leuk en prettig moet zijn voor degene die het krijgt!

​​Een van mijn grootste hobby’s is het rijden met en het sleutelen aan oude auto’s en motoren. Op vrije dagen sleutel ik aan mijn Volkswagen Golf Cabrio uit 1995 of ga ik er samen met mijn gezin of vriendengroep een stukje mee touren. 

Neem vrijblijvend contact op.